7 რესტორანი და კაფე,რომლისთვის ტურისტები ყველაფერს გააკეთებენ რათა..

Wattana Panit ბანკოკი,ტაილანდი

კაფე ცნობილია თავისი საქონლის ხორცით, რომელიც იხარშება დაარსებიდან უკვე 60 წელზე მეტია.რასაც აკეთებენ მფლობელები ამატებენ ახალ ხორცს დრო და დრო.

 

Rokunen Yonkumi, ტოკიო,იაპონია

 

Rokunen Yonkumi  შეგიძლია იგრძნო თავი არა მარტო იაპონიის სკოლის მოსწავლედ:აქ არის დირექტორის ოთახი,მედკაბინეტი და კლასი.აქ შეგიძლია გაშინჯო პოპულალური სკოლის საჭმელი (სპაგეტი და შემწვარი პური).

 

EL Diablo ლანსაროტე,ესპანეთი

რესტორანი არის ვულკანის მწვერვალზე ის უშვებს არა ლავას არამედ სითბოს და მასზე წვავენ ხორცს,თევზს,ბოსტნეულებს.

 

HaiDiLao Hotpot,მსოფლიო ქსელი

პირველი რესტორანი გამოჩნდა ქალაქ ცზიანიან-ში 1994 წელს ახლა კი არის მსოფლიოს მაშტაბით დიდი ბრიტანეთი,ამერიკა, კანადა, სამხრეთ-კორეა,სინგაპური.მენუში ტრადიციული ჩინური საკვებია რომელიც უნდა მოამზადო შენთვითონ.

 

De Kas,ამსტერდამი,ნიდერლანდი

რესტორანი არის ძველ სათბურში,რომლეიც აშენებულია 1926 წელს.საიდანაც იღებენ ბოსტნეულს და აკეთებენ საკვებს 

I'ENTRECOTE ბორდო,საფრანგეთი

რესტორანი გაიხსნა 1959წელს და სტუმრებს ახარებს მარტო ერთი კერძინ -ანტრიკოტი სოუსით. 60 წლის მანძილზე დაგინდა რომ შემადგენლობაში შედის ზეთი და მდოგვი დანარჩენი ინგრედიენტები იცის მხოლოდ მფლობელებმა.

 

Emin Usta Balicisi ,სტამბული ტურქეთი

ბალიკ ეკმეკი ჰგავს შაურმას ,ოღონდ ხორცის მაგივრად შიგნით შემწვარი თევზია.ერთ-ერთი გამყიდველს იცნობენ როგორც სუპერმარიოს(ნამდვილი სახელი -ემინ)--ყველაფერი იმიტომ რომ ჰგავს თამაშირს გმირს